WIJNPROEVERIJ IN LIMBURG

OP EEN UNIEKE LOCATIE

Wijnproeverij in Limburg

Wijnproeverijen vormen een boeiende en verrijkende ervaring voor wijnliefhebbers en nieuwkomers in de wereld van wijn. Door deel te nemen aan een wijnproeverij kunnen mensen niet alleen genieten van verschillende smaken en aroma’s, maar ook meer leren over de geschiedenis, productie en cultuur van wijn. Lijkt het jou daarom leuk om eens deel te nemen aan een wijnproeverij in Limburg? Dan ben je bij de Hompesche Molen aan het juiste adres. Wij bieden een high wine ervaring in Limburg, waarbij het proeven van unieke wijnen gecombineerd wordt met kennis over het wijnproeven zelf. En dat allemaal op een unieke locatie midden in de natuur.

Onze high wine

De wijnproeverij bij de Hompesche Molen is zowel een informatieve als informele ervaring. We bieden een gevarieerde selectie aan wijnen en serveren deze met heerlijk molenbrood en diverse tapenades. Onze high wine is geschikt voor groepen vanaf twaalf personen en kost €34.50 per persoon. Onze locatie bevindt zich strategisch nabij de A2 en A73, waardoor het voor bezoekers uiterst handig is om ons te bereiken. Of je nu je laat afhalen na de wijnproeverij of je neemt het openbaar vervoer, wij liggen lekker centraal.

Meer dan alleen een wijnproeverij in Limburg

Wij bieden bij de Hompesche Molen ook de gelegenheid om de wijnproeverij te combineren met een van onze andere leuke groepsactiviteiten. Wil je bijvoorbeeld jouw muzikale krachten uitproberen? Meld je dan aan voor een percussie workshop. Of wil je meer leren over de natuur rondom de Hompesche Molen en de omringende historische dorpjes? Maak dan een wandeling met een professionele gids. Met de ontstane trek en dorst heb je zeker zin in een lekker wijntje.
Toch meer een bierliefhebber? Wij verzorgen ook bierproeverijen!

Gezellig wijnen bij de Hompesche Molen

Een leuke wijnproeverij in Limburg vind je bij de Hompesche Molen. Met een glas in de hand, omringd door vrienden en gelijkgestemde zielen, wordt het proeven van de voortreffelijke wijnen een ware belevenis. De sfeer is warm en uitnodigend, de gesprekken bruisend en levendig. Gezelligheid kent hier geen grenzen, terwijl we genieten van de rijkdom en finesse van de lokale wijnen. Meld je snel aan voor deze unieke wijnervaring.

Maak er een feest van

Heb je genoten van de goed georganiseerde high wine? Je kunt de Hompesche Molen ook als feestlocatie huren. Welk feest je ook op de planning hebt staan, bij ons ben je verzekerd van een unieke locatie en een goed georganiseerd feest. We hebben zowel de activiteiten als de catering in eigen huis en kunnen je verschillende ruimtes aanbieden; zowel indoor als outdoor. Hierdoor kunnen we zowel grote als kleine gezelschappen welkom heten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

GRAAG TOT SNEL!

Mail:
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

KVK Nummer: 78731828

Algemene voorwaarde

Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten