WERKEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Supervisor Horeca

Ben jij een horecatopper met leidinggevende capaciteiten en zoek jij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid in een unieke en omgeving met een fijne werksfeer? Dan zoeken wij jou!

Midden in het prachtige natuurgebied ligt de eeuwenoude Hompesche Molen. Bij uitstek een prachtig gebied waar veel wandelaars en fietsers komen en iedereen die wil genieten van een lekker hapje en drankje in de prachtige natuur. Tevens is er een natuurspeeltuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Voor deze unieke locatie zijn wij op zoek naar een supervisor horeca.

WAT GA JE DOEN?

Als supervisor horeca zorg je samen met het team voor een perfecte culinaire beleving van de gasten die ons bezoeken. Je bent zowel op de voorgrond als achtergrond actief. Je bedient onze gasten, maakt hapjes en drankjes klaar, rekent af met de gasten, treft voorbereidende werkzaamheden en daarnaast stuur je het personeel aan. Kortom: als jij er bent is het voor iedereen duidelijk wat er gedaan moet worden en is alles tot in de puntjes geregeld voor onze gasten.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en je bent dan ook van nature servicegericht. Daarnaast ben je ook bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken en werk je operationeel mee. Je hebt oog voor detail en je kunt goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en daar op een persoonlijke en spontane manier op inspelen. Snel schakelen kost jou geen enkele moeite en je bent in staat om het overzicht te behouden. Je hebt leidinggevende capaciteiten waardoor je in staat bent om een team van uiteenlopende leeftijden aan te sturen. Het werken in de weekenden en op feestdagen is voor jou vanzelfsprekend, uiteraard hoort een weekend vrij ook tot de mogelijkheden.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

We bieden jou een unieke werklocatie met een veelzijdig concept in een klein team. Gastvrijheid, kwaliteit en een ongedwongen sfeer is waar wij voor staan. Wij bieden een horecabaan waarbij voornamelijk overdag wordt gewerkt. Het aantal uren per week kunnen we in overleg afstemmen.

 

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl of vul onderstaand formulier in.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige, prachtige locatie kunt aanschouwen.

Contact

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

  GRAAG TOT ZIENS!

  Mail:
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  KVK Nummer: 78731828

  Algemene voorwaarde

  Telefoonnummer: 0475 – 418 909.

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten