BIERPROEVERIJ IN LIMBURG

OP EEN UNIEKE LOCATIE

Bierproeverij in Limburg

Bierproeverijen zijn uitgegroeid tot een populaire en verrijkende ervaring voor bierliefhebbers over de hele wereld. Deze evenementen bieden niet alleen de gelegenheid om nieuwe bieren te ontdekken, maar ook om de complexiteit van smaken en aroma’s te verkennen die bier te bieden heeft. Ben jij als bierliefhebber ook op zoek naar een bierproeverij in Limburg? Dan ben je bij de Hompesche Molen aan het juiste adres. Wij nemen je mee op een ware smaakreis door de lokale bierwereld. Proef exclusieve biertjes op een unieke locatie.

Onze bierproeverij in Limburg

Bij de Hompesche Molen kun je allerhande lokale brouwsels uitproberen, waaronder het exclusieve Graaf van Hompesch-bier. Dit bier is speciaal gebrouwen ter ere van het driehonderdjarig bestaan van de Hompesche Molen. Dit viergranen bier smaakt zacht bitter en heeft een aangename zure noot, waardoor het brouwsel toch dorstlessend werkt. Voor de liefhebbers van fruitig, bloemig en licht kruidig bier, zal dit biertje snel een nieuwe favoriet worden.

Onze high beer in Limburg is geschikt voor groepen vanaf twaalf personen en kost slechts €34.95 per persoon. Onze locatie heeft een centrale ligging vlak bij de A2 en A73, waardoor je na de bierproeverij je gemakkelijk kunt laten ophalen. Ook ligt een bushalte op een paar minuten afstand, waardoor je ons ook prima met het openbaar vervoer kunt bereiken.

Combineer met andere activiteiten

Naast bierproeverijen kun je bij ons ook genieten van een wijnproeverij of andere leuke activiteiten, die je zelfs met de high beer kunt combineren. Verken bijvoorbeeld voor de proeverij met een step de omgeving rondom de Hompesche Molen. Of meld je aan voor een workshop boogschieten midden in de natuur. Of maak een tocht door de molen onder begeleiding van de molenaar zelf. Al dit en meer kun je prima combineren met een bierproeverij achteraf.

Kom unieke bieren proeven bij de Hompesche Molen

Kom langs bij de bierproeverij van de Hompesche Molen en laat je verrassen door een uitgebreid assortiment aan unieke bieren. Ontdek de smaken, aroma’s en verhalen achter elk brouwsel, terwijl je geniet van een gezellige sfeer en een prachtig uitzicht op de omgeving, waar je ook van tevoren of erna een heerlijke wandeling kunt maken. Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, onze bierproeverij biedt voor elk wat wils. We heten je van harte welkom om samen met ons te proosten op ambachtelijke brouwkunst en onvergetelijke momenten te creëren.

GRAAG TOT SNEL!

Mail:
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

KVK Nummer: 78731828

Algemene voorwaarde

Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten