SPELEN IN DE PRACHTIGE NATUUR

OERRR speelnatuur

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Een van de doelen van het programma is meer plekken in de natuur speciaal voor kinderen in te richten, zodat ze al spelend meer kunnen leren over de natuur. Deze OERRR speelnatuur vind je bij de natuurgebieden van Natuurmonumenten. Ook bij de Hompesche Molen nabij Stevensweert vind je daarom een natuurspeeltuin van OERRR. De speelnatuur is gratis en tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

OERRR speelnatuur bij de Hompesche Molen

De Hompesche Molen ligt nabij het Limburgse plaatsje Stevensweert en is gevestigd in een natuurgebied rondom de Molenplas. Bovendien kun je genieten van ambachtelijke gerechten op het sfeervolle terras van de Hompesche Molen, terwijl de kids ravotten in de nabij gelegen speelnatuur van OERRR.

Wat kunnen de kinderen in de OERRR speeltuin doen?

De speelnatuur die Natuurmonumenten bij de Hompesche Molen heeft aangelegd, is een natuurlijke speelplek waar de kinderen hun eigen avonturen kunnen beleven. Deze speeltuin van OERRR is bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderen of begeleiders met een beperking. Wat kunnen kinderen nu in onze OERRR natuurspeeltuin doen? We bieden de volgende activiteiten:

  • Spelen met zand
  • Rondstappen in water
  • Waterpomp
  • Schuilen in wilgenhut
  • Dam maken met stenen of modder
  • Balanceren over boomstammen
  • Het OERRR insectenhotel bewonderen
  • Bijenkast bekijken

Laat je kinderen bij OERRR speelnatuur

Laat je kinderen ook genieten van de speelmogelijkheden bij de OERRR speelnatuur van de Hompesche Molen. Terwijl jij geniet van de rust en schoonheid van de natuur rondom de molen, kunnen je kinderen zich uitleven in de avontuurlijke speelomgeving. Met natuurlijke elementen zoals water, zand en hout worden ze uitgedaagd om te ontdekken, te klimmen en te spelen. Het is een ideale plek voor kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten en tegelijkertijd te leren over de natuur om hen heen.

De Hompesche Molen biedt echter meer dan een uniek terras en leuke speelnatuur van OERRR. De Hompesche Molen is ook de locatie bij uitstek om een uniek feest of evenement te organiseren. Of je nu een verjaardag, reünie, belangrijke vergadering, trouwfeest, koffietafel of bedrijfsfeest op de planning heeft staan, wij hebben unieke zalen en ruimtes om je feest tot een memorabele ervaring te maken.

GRAAG TOT SNEL!

Mail:
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

KVK Nummer: 78731828

Algemene voorwaarde

Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten