Ceremonie  |   Diner  |  Feest

Unieke trouwlocatie in Limburg

Unieke Trouwlocatie in Limburg

Ben jij op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Limburg? Er zijn in de provincie veel kastelen en landgoederen te vinden, die uitermate geschikt zijn om een trouwfeest op te vieren. Een bijzondere dag vier je immers op een speciale locatie. Wil jij nu ook je ja-woord geven op een unieke trouwlocatie in Limburg midden in de natuur in een historische setting? Dan ben je bij de Hompesche Molen aan het juiste adres. Van de organisatie tot het moment van de huwelijksvoltrekking, van informele drankjes tot de officiële receptie, en van een intiem diner tot een onvergetelijk feest. Bij ons is alles mogelijk en geen enkele wens is te buitensporig.

Trouwen in de grootste molen van Limburg

De Hompesche Molen is een historische graanmolen, die ligt nabij het dorp Stevensweert midden in het natuurgebied de Molenplas. De Hompesche Molen is een van de weinige overgebleven molens in Limburg en is een belangrijk cultureel erfgoed in de regio. Door de diversiteit aan zalen en ruimtes is De Hompesche Molen zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen. Bovendien zorgt de omringende natuur voor een werkelijk unieke trouwlocatie. Trouwen in de natuur, wie wil dat nu niet? Bekijk alvast ons trouwdag inspiratieboek om te zien wat wij voor jou kunnen realiseren.

Trouwlocatie in de natuur

Als je opgegroeid bent op het platteland of als je juist eens iets anders wilt ervaren dan het stedelijk leven, dan is een bruiloft op een molen een bijzondere ervaring. De Hompesche Molen bevat meerdere zalen, waar jij een prachtige en sfeervolle bruiloft kunt houden voor een klein of groot aantal genodigden. Veel mensen kiezen voor een kasteel als bijzondere trouwlocatie, maar je zult zien dat niet veel mensen uit je vriendenkring in een molen getrouwd zijn. Dat levert je niet alleen een echt exclusieve trouwdag op, maar ook een bijzondere plek om je trouwfoto’s te laten maken.

Naar meer op zoek dan een intieme trouwlocatie in Limburg?

De Hompesche Molen valt zeker onder de specialere trouwlocaties in Limburg, maar wij kunnen meer voor je betekenen dan dat. Onze zalen en ruimtes zijn ook geschikt voor andere feesten en evenementen, zoals jubilea, bedrijfsfeesten of koffietafels. Wij werken op maat en kunnen je feest volledig inrichten zoals jij dat wenst. De Hompesche Molen biedt een unieke en betoverende setting voor al jouw evenementen. Met zijn rijke geschiedenis, idyllische ligging aan het water en charmante ambiance creëert deze locatie zeker een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Bij de Hompesche Molen voelt iedereen zich welkom! Gelegen midden in een prachtig natuurgebied is De Hompesche Molen de perfecte plek om samen te zijn. Ook kunnen de kinderen al hun energie kwijt in Speelnatuur OERRR.

De kinderen zijn ook voorzien van activiteiten

Voor kinderen is het vaak saai om een bruiloft bij te wonen, maar niet bij de Hompesche Molen. Terwijl de ouders feest vieren, kunnen de kinderen spelen in de Speelnatuur van OERR, waar ze kunnen spetteren met water, een insectenhotel kunnen bekijken, kunnen klauteren op boomstammen en zich kunnen verstoppen in de wilgenhut

Contact

Kom kennis maken

Vul onderstaand formulier in en onze eventplanner Stephanie neemt contact met u op!

  GRAAG TOT SNEL!

  Neem contact op: info@dehompeschemolen.nl

  Telefoonnummer: 0475 – 418 909.

  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten