Trouwen  |   Zalen  |  Feesten

Bedrijfsfeest op unieke locatie

Bedrijfsfeest op unieke locatie

Wilt u uw bedrijfsfeest ook houden op een bijzondere locatie? De Hompesche Molen biedt een unieke setting die uw gasten ongetwijfeld zal verrassen en betoveren. Gelegen te midden van prachtige natuur en historische charme, biedt de Hompesche Molen een onvergetelijke ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar iets speciaals. Wij hebben de ruimte om kleine en grote gezelschappen te herbergen en we bieden bedrijfsfeesten volledig op maat. Met de Hompesche Molen als uw feestlocatie, zal uw bedrijfsfeest geheid nog lang nazinderen in de herinneringen van uw collega’s en zakenpartners.

Bedrijfsfeest op de Hompesche Molen

Wanneer u een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest zoekt, denkt u misschien niet meteen aan een molen. De Hompesche Molen is echter een unieke feestlocatie net buiten Stevensweert en gelegen aan de Oude Maas in natuurgebied de Molenplas. Onze unieke setting biedt meerdere outdoor mogelijkheden, maar bij de molen hebben we ook een aantal indoor zalen en ruimtes te huur om uw bedrijfsfeest in te houden. Bij ons is niks te gek, dus neem contact met ons op voor vragen over de mogelijkheden met betrekking tot uw volgende partij.

Voordelen van de Hompesche Molen

Kiest u de Hompesche Molen als locatie voor uw volgende bedrijfsfeest, dan bent u verzekerd van een ongeëvenaarde ervaring en onvergetelijke herinneringen. Wij bieden de volgende voordelen voor uw bedrijfsfeest:

 • Alles georganiseerd op een plek
 • Indoor en outdoor mogelijkheden
 • Kleine en grote gezelschappen zijn welkom
 • Catering op maat
 • Uw eigen eventplanner
 • Gratis en ruime parkeerplaatsen
 • Een volledig gepersonaliseerde ervaring
 • Combinatie met activiteiten is mogelijk

Meer dan alleen een bedrijfsfeest mogelijk bij Hompesche Molen

Een bedrijfsfeest bij de Hompesche Molen belooft een ervaring te worden die nog lang zal worden gekoesterd door alle aanwezigen. Met zijn authentieke charme, idyllische omgeving en uitstekende gastvrijheid biedt de Hompesche Molen de perfecte setting voor een memorabel evenement. Of het nu gaat om een informele borrel aan het water, een feestelijk diner of een teambuildingactiviteit in de natuurlijke omgeving, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar de Hompesche Molen is meer dan alleen een unieke bedrijfsfeest locatie. Door onze natuurrijke locatie leent de Hompesche Molen zich ook voor andere feesten, zoals jubilea, bruiloften of koffietafels. Intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen; niets is ons te gek. Laat onze eventplanners u begeleiden bij de organisatie en uitvoering van uw feest. Vul onderaan de pagina het contactformulier in en wacht tot de eventplanner contact met u opneemt.

Een bedrijfsfeest met teambuildingsactiviteiten

Voor uw bedrijfsfeest start, kunt u de dag ook vullen met allerhande teambuildingsactiviteiten. Bij de Hompesche Molen kunt u namelijk ook verscheidene groepsactiviteiten afnemen, die de teambuilding zeker zullen vergroten. De activiteiten vinden in de buitenlucht plaats en variëren van uitdagende activiteiten zoals boogschieten tot ontspannen activiteiten als een steptocht door de omgeving of een bierproeverij.

Ook een unieke vergaderlocatie

Wilt u voor het feest begint nog vergaderen of een presentatie geven? De Hompesche Molen kan ook uw unieke vergaderlocatie zijn. Bij ons kunt u samenkomen in een groene omgeving, waar de creativiteit en productiviteit zeker geprikkeld zullen worden. Onze vergaderzalen zijn modern ingericht en voorzien van de juiste faciliteiten. U kunt dus rekenen op audiovisuele apparatuur en een snelle en goed beschermde wifi-connectie.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en onze eventplanner Stephanie neemt contact met u op!

  GRAAG TOT SNEL!

  Mail:
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  KVK Nummer: 78731828

  Algemene voorwaarde

  Telefoonnummer:0475 – 418 909.

  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten