Bedrijven  |   Zalen  |  Feesten

Teamuitje in Limburg

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een teamuitje in Limburg? Dan is de Hompesche Molen de perfecte keuze. Gelegen nabij het Limburgse dorpje Stevensweert, biedt deze historische graanmolen een bijzondere en inspirerende setting voor teambuilding activiteiten. Of je nu wil genieten van een rondleiding door de molen, een workshop wilt volgen of gewoon samen wilt ontspannen met een wandeling in de prachtige natuur, de Hompesche Molen biedt voor ieder wat wils. Maak van jouw volgende teamuitje een onvergetelijke ervaring met een bezoek aan deze charmante en historische locatie, waar natuur en vermaak hand in hand gaan.

Activiteiten tijdens het teamuitje

Bij de Hompesche Molen kun je ook een groot aantal groepsactiviteiten boeken om je teamuitje van entertainment te voorzien. Onze activiteiten zijn niet alleen voor teambuilding geschikt, maar passen ook prima bij familiefeesten, speciale verjaardagen of andere feesten. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment groepsactiviteiten:

 • Rondleiding door de molen
 • Steptochten
 • Wandeltochten (ook met gids te boeken)
 • Bierproeverij
 • Wijnproeverij

Bovendien kun je ook tijdens je teamuitje activiteiten boeken bij ons zusterbedrijf All In Echt, dat op vijf minuten rijden van de Hompesche Molen af ligt. Hier kun je bijvoorbeeld ook karten, bowlen, lasergamen en dergelijken. Wil je kortom een hele dag plannen voor jouw teamuitje? Dan kun je programma’s tussen beide locaties combineren. We maken jouw teamuitje volledig op maat, want wij snappen dat ieder bedrijf en ieder team anders is.

Met je team een workshop doen

De Hompesche Molen biedt een inspirerende omgeving voor het volgen van workshops met je team. Of je nu kiest voor een workshop boogschieten of een ritmische percussieworkshop, de historische molen en de omliggende natuur zorgen voor een unieke en motiverende sfeer. De combinatie van een authentieke ambiance met moderne faciliteiten maakt de Hompesche Molen de ideale plek om samen te werken aan nieuwe vaardigheden, innovatie en teamdynamiek tijdens een bijzondere en leuke workshop.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Wil je jouw teamuitje combineren met een bedrijfsfeest of personeelsfeest later op de avond? Ook dat is een mogelijkheid, want bij de Hompesche Molen kun je ook meerdere unieke feestzalen en ruimtes huren voor een leuk feest of zakelijk event. We hebben zowel indoor als outdoor mogelijkheden, waardoor we zowel grote als kleine bedrijven kunnen onderbrengen op onze feestlocatie. Met je eigen evenementenplanner maak je jouw event volledig op maat van de catering tot de decoraties.

De Hompesche Molen als vergaderlocatie

Wellicht wil je voor de activiteiten van het teamuitje nog met je team vergaderen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij de Hompesche Molen. Wij bieden een prachtige vergaderlocatie, waar je op effectieve wijze kunt vergaderen. Onze faciliteiten zullen aan je behoeftes voldoen. We bieden comfortabele zitplekken als ook moderne audiovisuele voorzieningen.

Een speciaal teamuitje in de Hompesche Molen te Limburg

Bijzondere teamuitjes plan je bij de Hompesche Molen in Limburg, want wij bieden een locatie waar geschiedenis, natuur en vermaak gecombineerd worden in een onvergetelijke teambuildingsdag. Met onze leuke activiteiten in de buitenlucht en historische feestzalen zorgen we ervoor dat werk en plezier hand in hand gaan. We hebben bovendien voldoende parkeergelegenheid tot onze beschikking en zijn goed bereikbaar. Neem dus snel contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden van je teamuitje in Limburg.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  GRAAG TOT SNEL!

  Mail:
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  KVK Nummer: 78731828

  Algemene voorwaarde

  Telefoonnummer:0475 – 418 909.

  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten