HAP, STAP & VAAR

VAREN OP DE OUDE MAAS

De Prachtige natuur van de Oude Maas

NIEUW: Hap stap en vaar. Vanaf nu bent u van harte welkom op de Oude Maas voor een heerlijke boottocht. Huur met uw eigen bubbel een sloep en verken zelf de prachtige natuur op een unieke manier. We maken er een compleet verzorgd uitje van. Inclusief een korte wandeling, heerlijke versnaperingen voor-, na- en tijdens de tocht.

Bent u een echte kapitein?

Stuurboord, bakboord, recht zo die gaat! De sloepen beschikken over een 9,9pk motor en mogen dus gevaren worden zonder vaarbewijs. Wie is jullie kapitein?

Prijzen

Volwassenen: € 29,50

Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 19,50

Een compleet verzorgd middagje uit

We maken er een compleet verzorgd uitje van. Start vanuit de Hompesche Molen met een kopje koffie en stukje vlaai. Vervolgens wandelt u met een goed gevulde picknickmand langs de Molenplas richting de mini haven (+/- 3,5 km). Hier ligt uw sloep klaar voor vertrek en kunt u op eigen gelegenheid de Oude Maas verkennen. Natuurlijk doen we er een hand-out bij met leuke weetjes over de locaties waar u langs vaart en kunt u onderweg genieten van de picknickmand. Na afloop wandelt u nog +/- 1,5 km terug naar de Hompesche Molen waar een laatste versnapering op u staat te wachten.

Reserveer uw hap, stap en vaar arrangement
Contact

Heeft u nog vragen?

Vul onderstaand formulier in en schipper Marcel neemt contact met u op!

 

  GRAAG TOT ZIENS!

  Mail:
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  KVK Nummer: 78731828

  Algemene voorwaarde

  Telefoonnummer ma t/m vr: 0475 – 418 900.

  Telefoonnummer za & zo: 0475 – 418 909.

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten