Bedrijven  |   Zalen  |  Feesten

Personeelsuitje in Limburg

Beleef nu ook een onvergetelijk personeelsuitje bij de Hompesche Molen in het prachtige Limburg. Deze historische graanmolen biedt niet alleen een unieke blik op het rijke erfgoed van de regio, maar ook een scala aan activiteiten die perfect zijn voor teambuilding en ontspanning. Of u nu kiest voor een boeiende rondleiding door de molen, een creatieve workshop of een gezellige maaltijd op ons terras, de Hompesche Molen zorgt voor een inspirerende dag vol plezier en verbinding met collega’s. Versterk nu ook de teamgeest op een locatie waar geschiedenis en natuur naadloos samenkomen.

Uw personeelsfeest in een molen organiseren

De Hompesche Molen is ook een prachtige feestlocatie in de provincie Limburg. Wilt u dus na de activiteiten overdag een personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren? Dan kan dat ook bij ons. Wij hebben feestzalen tot onze beschikking, die zich zowel indoor als outdoor bevinden. We hebben daarom ruimte om zowel grote als kleine gezelschappen te huisvesten. Bij ons krijgt u uw eigen eventplanner, die samen met u het feest tot in de puntjes verzorgt. Van catering op maat tot het decoreren van de feestzaal; bij ons wordt u volledig ontzorgd.

Leuke activiteiten voor uw personeel

Bij de Hompesche Molen combineren we graag werk met plezier. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod aan activiteiten en workshops om uw personeelsuitje mee op te vullen. Van wandel- en steptochten door de omgeving tot bier- en wijnproeverijen op eigen terrein; bij de Hompesche Molen vindt u leuke activiteiten in de buitenlucht. Een activiteit kan uiteraard ook gecombineerd worden met een heerlijke maaltijd, feest of vergadering.

Uw volgende personeelsuitje in Limburg ook in de Hompesche Molen?

De Hompesche Molen biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk personeelsuitje in Limburg. Met onze rijke historie, prachtige omgeving en gevarieerd aanbod aan activiteiten, is onze locatie bij uitstek geschikt om uw team te verrassen en te inspireren. Bovendien bieden wij ruime parkeerplaatsen en zijn we goed bereikbaar vanaf de A2 en uitvalswegen. We hebben plek voor kleine en grote gezelschappen, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen en te praten over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Unieke vergaderlocatie gegarandeerd

Onze unieke vergaderzalen combineren de historische charme van de molen met moderne voorzieningen. Te midden van de prachtige Limburgse natuur hebben wij een bijzondere vergaderlocatie voor u klaarstaan, waar de creativiteit vrijelijk kan vloeien en de teamspirit versterkt wordt. We bieden comfortabele zitplaatsen, moderne audiovisuele apparatuur en een snelle en privé wifiverbinding. Kies voor een van onze vergaderarrangementen en geniet ook van onze heerlijke maaltijden tussen het vergaderen door.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  GRAAG TOT SNEL!

  Mail:
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  KVK Nummer: 78731828

  Algemene voorwaarde

  Telefoonnummer:0475 – 418 909.

  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten