Hompesche Molen

MOEDERDAGONTBIJT

Vier Moederdag in stijl met een last-minute idee dat perfect past bij het prachtige weer!

Moederdagontbijt

Kom gezellig langs voor een Moederdagontbijt bij de Hompesche Molen. Geniet samen van een gezellig ontbijt, picknickstijl, op ons sfeervolle terras, omringd door de natuur en rustieke charme van de Hompesche Molen.

Onze gastvrouw Stephanie en haar team heten u welkom op zondag tussen 9.30 uur en 11.30 uur voor een ontbijtbuffet, bestaande uit:

  • Verse broodjes en croissants
  • Beschuit met aardbeien
  • Een selectie van ham, kipfilet en kaas
  • Zoet beleg
  • Gekookte eieren
  • Verse koffie, thee en jus d’orange

De kosten voor dit uitgebreide ontbijt bedragen slechts €19,50 per volwassene en €9,50 voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee.

Mis deze kans niet om Moederdag te vieren op een unieke en smakelijke manier bij de Hompesche Molen. Reserveren is mogelijk tot vrijdag (10-5) 15.00u.

Reserveren

Open Molendag

Het toeval wil dat dit jaar Moederdag samen valt met de open molen dag. Honderden molen openen dit weekend hun deuren voor bezoek. De molenaars en molengidsen van de Hompesche Molen in Stevensweert heten je op beide dagen van harte welkom tussen 11 en 17 uur. Ze begeleiden je graag naar de omloop, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Reserveren is niet nodig. Leuk om te combineren met het Moederdagontbijt.

Meer informatieReserveren Moederdagontbijt

Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten