Sfeervol genieten in deze donkere dagen

LICHTJESTOCHT

Verken de Molenplas in het donker!

Deze Kerstvakantie een uniek uitje beleven? Deze Kerstvakantie organiseren we een een heuse ”lichtjestocht”. Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp, lampion of mobieltje mee. In een route van 3 kilometer leren jullie de Molenplas op een nog nooit eerder vertoonde manier kennen. De route is met reflectoren aangegeven en onderweg kunnen jullie meedoen aan een speciale quiz en zullen jullie vast en zeker enkele dieren die in de Molenplas leven spotten, Bij terugkomst ontvangst u een gluwein, koffie, thee of warme chocomel met een marshmallow. Deze kunt u roosteren bij het kampvuur om na te genieten van deze heerlijke avondwandeling. Voor degene die het best/mooist verlicht komt hebben we een speciale prijsje.

Voor slechts €8,50 p.p. (volwassenen) en €5,50 p.p. (kids 3 t/m 12 jaar) kunt u deelnemen aan deze unieke winterwandeling. Dit is inclusief een glühwein, koffie of thee en een marshmallowstick voor de volwassenen en een warme chocomel en marshmallowstick voor de kids.

Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij op een logistiek-verantwoorde en Coronaproof manier deze tocht kunnen organiseren. Let op: Het is enkel mogelijk om de tocht te lopen in groepjes van maximaal 4 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort.

Aanmelden

    LIEVER OVERDAG EROPUIT?

    Doe dan mee met de winterwandeling!

    Telefoonnummer: 0475 – 418 909.

    Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
    Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten