Koffie  |   Gebak  |  Soep

HEERLIJK WANDELEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Herfstwandeling

Samen verantwoord eropuit!

Het is heerlijk wandelweer, daarom organiseren we dit weekend een prachtige herfstwandeling. Vanaf 10.00 uur kunt u vertrekken vanuit startpunt De Hompesche Molen met een koffie/thee en verse Limburgse vlaai to go voor de volwassenen en een wafel met warme chocomel voor de kids. Vanuit hier loopt u middels een fotospeurtocht door de prachtige en ongerepte Molenplas (5,8km). Na afloop ontvangt u van ons een heerlijke soep, dat u heeft verdiend na deze wandeling. Deze soep is zo verpakt dat u deze mee naar huis kunt nemen, thuis kunt opwarmen en zo heerlijk kan bijkomen van de prachtige wandeling.

Voor slechts €9,50 p.p. (volwassenen) en €6,50 p.p. (kids 3 t/m 12 jaar) kunt u deelnemen aan de tocht. Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij op een logistiek-verantwoorde en Coronaproof manier deze tocht kunnen organiseren.

Ontdek de ruïne van kasteeldomein Walburg

Nieuw bij De Hompesche Molen, wandeling naar kasteeldomein Walburg!

Duik in de historie van Walburg en ontdek de overgebleven ruïne van het kasteeldomein. Vanaf 10.00 uur kunt u vertrekken vanuit startpunt De Hompesche Molen met een koffie/thee en verse Limburgse vlaai to go voor de volwassenen en een wafel met warme chocomel voor de kids. Vanuit hier loopt u middels een fotospeurtocht richting Walburg om de gehele historie te ontdekken van de Graaf van Walburg. Ontdek jij de link tussen kasteeldomein Walburg en de Hompesche Molen? De wandeling is circa 5 kilometer.

Na afloop ontvangt u van ons heerlijke soep. De soep is zo verpakt dat u deze mee naar huis kunt nemen, thuis kunt opwarmen en zo heerlijk kan bijkomen van de historische wandeling.

Voor slechts €9,50 p.p. (volwassenen) en €6,50 p.p. (kids 3 t/m 12 jaar) kunt u deelnemen aan de tocht. Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij op een logistiek-verantwoorde en Coronaproof manier deze tocht kunnen organiseren.

Let op!

Het is enkel mogelijk om de tocht te lopen in groepjes van 4 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort.

Aanmelden

  GRAAG TOT SNEL!

  Elke dag geopend: 10.00 – 19.00 uur
  (in de zomerperiode)

  Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten