EEN HEERLIJKE FIETSTOCHT

Fietstocht – Hompesche Molen – Kasteel Limbricht

Samen verantwoord eropuit!

Dit weekend organiseren wij samen met onze collega’s van Kasteel Limbricht twee unieke fietstochten. Start bij de Hompesche Molen en wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai to go. Ook krijgt u een tasje met een flesje water en een appel mee voor onderweg. Met de route die u van ons ontvangt fietst u vervolgens langs de mooiste wegen naar Landgoed Kasteel Limbricht. Hier kunt u een kijkje nemen op dit prachtige landgoed en genieten van het uitzicht onder het genot van een kopje vers gemalen koffie. Vervolgens fietst u via een andere route terug richting De Hompesche Molen. Bij terugkomst kunt u zich melden bij de aangeklede schuur nabij het terras waar u een heerlijke huisgemaakte soep mee krijgt voor thuis.

Fietstocht één is in totaal +/- 55 km lang. Fietstocht twee is de korte variant van +/- 40 km lang.

Voor slechts €9,50 p.p.  kunt u deelnemen aan de fietstocht (alle versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen). Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij u op een logistiek-verantwoorde manier de tocht kunnen laten fietsen.

Let op: het is enkel mogelijk om de tocht te fietsen in groepjes van maximaal 4 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort.

Fietstocht met kinderen 
Rondje Hompesche Molen!

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de fietstocht van +/- 12 km. Deze is zeer geschikt voor kinderen.

Voor slecht €9,50 p.p. kunt u deelnemen aan deze fietstocht. Bij deze fietstocht wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai to go. Ook krijgt u een tasje met een flesje water en een appel mee voor onderweg. U fietst een prachtige route rondom De Hompesche Molen. Bij terugkomst ontvangt u nog een heerlijk kopje koffie/thee. Verder krijgt u een heerlijke huisgemaakte soep mee voor thuis.

Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij u op een logistiek-verantwoorde manier de tocht kunnen laten fietsen.

Aanmelden

  GRAAG TOT SNEL!

  Zie ook de Herfstwandeling

  Herfstwandeling

  Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
  Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

  Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
  Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten