Leren boogschieten in Limburg

Boogschieten in Limburg

De Hompesche Molen is meer dan een historische plek in Limburg. De Hompesche Molen barst van de avontuurlijke en leuke groepsactiviteiten, zoals steptochten, percussie workshops en boogschieten. Heb jij je altijd wel eens willen voelen als Hawk Eye of Robin Hood? Leer dan boogschieten bij de Hompesche Molen in Limburg. Onze professionele instructeur zorgt op een veilige en ongedwongen manier dat jij een bullseye paraat speelt. Voor spanning en een originele teambuildingsactiviteit is onze workshop handboogschieten zeker een aanrader.

Leer boogschieten bij de Hompesche Molen

De Hompesche Molen is een historische locatie nabij Stevensweert. Gelegen bij de Molenplas is de molen omringd door een prachtige natuur, waar wij een boogschietervaring aanbieden voor groepen vanaf tien personen. Een ervaren instructeur leert je op een interessante en leuke wijze hoe je jouw hand-oog coördinatie kunt verscherpen. Hierna kun je in spelvorm de teambuilding binnen je gezelschap verhogen, waardoor deze workshop ook prima geschikt is voor een teambuildingsuitje of bedrijfsuitje. Wissel bijvoorbeeld je vergadering af met deze spannende activiteit in de buitenlucht.

Wat zijn de kosten?

Onze groepsactiviteit boogschieten vindt plaats in de ongerepte natuur rondom de Hompesche Molen. We hebben aangepaste handbogen voor linkshandigen en ook speciale bogen voor kinderen, zodat jong en oud aan deze activiteit kunnen deelnemen. De instructeur legt eerst uit hoe je veilig de boog moet gebruiken en kijkt vervolgens mee om ieders techniek te verbeteren. Handboogschieten kan bij de Hompesche Molen al vanaf een groep van tien personen en de prijs is €17.50 per persoon. Na je schot in de roos heb je wel een drankje verdiend, dus kom gerust ook langs op ons terras met uitzicht op de natuur.

Combineer je workshop boogschieten met een andere activiteit

Deze uitdagende workshop is los te boeken bij ons, maar je kunt er ook voor kiezen meerdere groepsactiviteiten bij ons af te nemen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de prachtige natuur verder te verkennen op een step of met een mooie wandeling? Wie meer wil weten over de Hompesche Molen kan ook deelnemen aan de rondleiding door de molen met de molenaar zelf. Als je na de spanning van het boogschieten echter dorst hebt gekregen, is een bier- of wijnproeverij echter de betere optie voor je. Er is echter keuze genoeg om de Hompesche Molen jouw complete uitje te laten verzorgen. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Bij de Hompesche Molen leer je boogschieten op een unieke locatie in Limburg

Misschien wil je als ouders je kinderen vrij laten zijn in het spelen in de speelnatuur van OERRR. Dat kan bij de Hompesche Molen. Wij hebben een gezellig terras met uitzicht over de prachtige natuur rondom de Molenplas en de speeltuin. We serveren een menukaart met heerlijke, ambachtelijke gerechten, terwijl je kinderen ravotten in onze speelnatuur. Reserveren is niet mogelijk van tevoren, maar ter plekke kun je een plek reserveren of gewoon een plekje uitzoeken.

GRAAG TOT SNEL!

Mail:
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

KVK Nummer: 78731828

Algemene voorwaarde

Telefoonnummer: 0475 – 418 909.
Mail:  info@dehompeschemolen.nl  

Adres: Molendijk 6 ,  6107 AA Stevensweert
Natuurmonumenten: De Hompesche Molen werkt samen met Natuurmonumenten